Hei!

Mukavaa, että olet löytänyt sivuilleni!

Olen valokuvaaja Tatjana Tikka, ammatiltani olen taiteilija sekä myös matkailupalvelujen tuottaja, lisäksi olen vaimo ja kolmen lapsen äiti . Olen taiteellinen ja huumorintajuinen. Minut tekee onnelliseksi lapset, ystävät, aurinko, lomat, kukat ja siisti koti (mutta kolmen lapsen kanssa se on mahdotonta).

Olen tykännyt valokuvaamisesta aina ja kamera on kulkenut matkassa niin luonnossa, perhejuhlissa kuin ulkomaanmatkoilla. Opiskelin valokuvausta ammattikorkeakoulussa Imatralla sekä Saksassa, Munchinissa. Olen suorittanut useita valokuvaus- ja kuvankäsittelykursseja online kouluissa. Opiskelen koko ajan lisää valokuvausta sekä kuvankäsittelyä ja haluan kehittyä kuvaajana.

Minusta piti tulla muotivalokuvaaja, mutta vauvat ja lapset veivät voiton. Ihastuin todella vastasyntyneiden vauvojen kuvaukseen ja aloin pikkuhiljaa hankkia rekvisiittaa ja sopivaa kuvauskalustoa vauvakuvauksiin ja tietysti lapsikuvauksiin myös. Vuonna 2018 perustin toiminimen ja avasin Newborn studion Lappeenrannassa. Pienen tytön ja pojan äitinä osaan käsitellä lapsia hyvin ja lapset ovat olleet aina lähellä sydäntäni. On aina ihana kohdata pieneä asiakkaita sekä vanhemmat ja tehdä kuvauksesta miellyttävä ja onnistunut kokemus. Kahdessa vuodessa valokuvausyrittäjänä olen saanut ikuistaa monet suloiset vauvat, lapset ja perheet.

Olen luotettava, ahkera ja ystävällinen. Uskoisin, että viihdyt kanssani ja saame kuvien lisäksi myös kuvaushetkistä mukavia ja huolettomia.

Syyskuun kuvaaja 2018 (Suomen Ammattivalokuvaajat Ry)