Site Loader

Olen voittanut lotossa!

Mutta puhe ei ole rahasta vaan ihmisistä!

Olen niin sanoinkuvaamattoman kiitollinen, että elämässäni on käsittämättömän upeita, aitoja, rakastavia ihmisiä. Ystävät, läheiset, perhe sekä kaikki ne uudet kauniit kohtaamiset ihmiset. En koskaan olisi uskonut, että päädyn hääkuvauksiin. Mutta, tässä sitä nyt ollaan – kolmen yrityksen kanssa, jotka ovat juuri itseni näköisiä.  Perjantaina meillä oli upein ja tunnelmallinen hääkuvaus boho tyylissä. Meitä oli mieletön joukko paikalla! Luonnollisen kauniit hääsomisteet suunnittelee Fabriikki/Hanna-Kaisa. Kia on työlleen omistautuva ja energinen meikkaaja, jolle jokainen asiakas on uusi inspiraation lähde.  Satu on vuosien kokemuksen omaava parturi-kampaaja, joka tekee työnsä intohimolla ja ammattitaidolla. Tämän uuden yhteistyöprojektin myötä haluamme tarjota mahdollisuuden saada valmis paketin hääparille, joka sisältää valokuvauksen, kauneuspalvelut sekä hääsomistteet.

Sekä tietenkin valtavan iso kiitos Mirva ja Juho, kiitos teidän kärsivällisyydestä! Kiitos Laura hääkakusta, se oli todella maukas ja kaunis kuten aina!

Kiitos kannustamisesta, eteenpäin potkimisesta sekä tuesta ja luottamuksesta!

   

   

 

   

     

admin